Luotettava rakennusliike erilaisiin rakennus- ja korjausprojekteihin

Rakennusliike Omakiinteistö Oy on Tampereella toimiva rakentamisen ja korjaamisen asiantuntija. Kaikessa toiminnassamme haluamme olla asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme ykkösvalinta. Tätä varten panostamme erityisesti luotettavuuteen, kustannustehokkuuteen ja ammattitaitoon. Luotettavuudestamme kertovat myös RaLa-pätevyys, AA-luottoluokitus ja tilaajavastuu.fi:n luotettava kumppani. Yrityksellämme on kumppanuussopimus Tampereen ja Lempäälän kanssa sekä olemme tehneet paljon yhteistyötä myös SYK Oy:n ja TTY Säätiön kanssa.

Yrityksenä nuori, taustalla pitkä kokemus

Yrityksemme Rakennusliike Omakiinteistö Oy on iältään nuori, mutta taustalla on monen vuoden kokemus ja pätevyys. Työntekijämme ovat tarkkaan valikoituja ammattilaisia, joiden osaamiseen voivat asiakkaamme ja yritysjohtomme luottaa.

Laaja yhteistyöverkosto mahdollistaa monipuoliset palvelut

Yrityksemme taustalla on monen vuoden kokemus rakennusalasta. Tänä aikana olemme löytäneet laajan yhteistyöverkoston, jonka avulla voimme toteuttaa kaikki asiakkaamme tarvitsemat rakennus- ja korjauspalvelut. Kun tarvitset osaavaa rakentamisen palvelua, ota yhteyttä ja kysy tarjous kohteestasi.