Korjauspalvelua, laajennusta tai uudisrakentamista?

Etsitpä mitä vain rakennusalan palvelua, korjauspalvelusta tilanmuutokseen, käänny Rakennusliike Omakiinteistö Oy:n puoleen. Toteutamme isot ja pienet kohteet ja laaja yhteistyöverkostomme mahdollistaa sen, että kaikki työmaalla vaaditut työt tulevat meiltä tai kauttamme. Timpurintöistä projektinjohtoon - ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Laadukkaat työvälineet

Välineistöömme kuuluvat Hiltin uusimmat työkalut ja -koneet. Myös timanttiporaus ja -sahaus tehdään omilla laadukkailla työvälineillämme. Vuokraamme myös työkaluja ja -koneita.

Tilanmuutokset

Toteutamme tilanmuutokset aikataulussa ja huolellisella työnjäljellä. Väliseinien purku, pystytys ja vesipisteiden siirto onnistuvat meiltä taidolla.

Korjausrakentaminen

Saat meiltä ulko- ja sisätilojen remontit, kuten pintaremontit. Uusitaanko kylpyhuone tai laitetaanko keittiöön uusi ilme?

Uudisrakentaminen

Kysy meiltä myös uudisrakentamisen palveluista! Rakennamme omakotitalot sekä yritysten ja säätiöiden tilat.

Laajennukset

Käykö koti tai yritystila liian pieneksi? Laajennuksia tehtäessä on otettava monta asiaa huomioon, muun muassa sähköjärjestelmien laajentaminen. Laajennukset saat meiltä kuitenkin laadulla kustannustehokkaasti.

Timanttiporaus ja -sahaus

Timanttiporauksella ja -sahauksella saadaan aikaan hallittuja aukkoja kovaan materiaaliin. poraukset ja sahaukset teemme omalla laitteistolla.

Projektinjohto

Hallitsemme myös projektinjohtotehtävät.